(Leren) duiken

Onze leden zijn opgeleid binnen het NOB-opleidingssysteem, waarbij de kwaliteit en veiligheid van de duikclub hoog in het vaandel staan.
Waar je in buitenlandse oorden vaak ziet dat je onder een enorme tijdsdruk snel wat trucjes aanleert, krijg je bij Albacare een gedegen opleiding op maat waar je jaren veel duikplezier aan kunt beleven.

Samen met jou bouwen we je interesse uit.
Regelmatig organiseren we introductie duiken voor niet- duikers ( kennismaking met perslucht ) in het zwembad IJsselslag.
Op die manier kunnen mensen zelf ervaren hoe het is onder water.

Na een toelichting van de theoretische grondbeginselen kan aansluitend in het zwembad daadwerkelijk kennisgemaakt worden met de duiksport
(met perslucht) in en onder water. Naast de unieke onderwater ervaring krijgt je een film of foto- opname en een certificaat mee naar huis.
Albacare beschikt over eigen duikinstructeurs die je graag, in overleg, duik- en onderwatertechnieken willen aanleren en je opleiden voor NOB/CMAS brevetten.

Daarnaast werken we ook actief samen met verenigingen uit de omgeving om (aanvullende) specialisaties en opleidingen te geven.
(Oud) duikers die al een NOB brevet of een ander (bijvoorbeeld PADI of SSI) brevet hebben, zijn ook van harte welkom om lid te worden van Albacare.


Wilt u lid worden of een introductie duik maken? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website.