Lid worden / kennismaken

Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe het leven onderwater er uitziet? Zou jij graag tussen de vissen willen zwemmen en hun onderwaterwereld beter leren kennen? Ben je van plan om op vakantie te gaan duiken?

Leren duiken is niet moeilijk, er zijn alleen een paar dingen die je moet weten en oefenen. Een duikopleiding is dan ook de eerste stap op weg naar een fascinerende hobby!

Het is mogelijk om bij duikvereniging Albacare voor €10,- een introductieduik of proefduik te maken. Je maakt dan een duik in het zwembad onder leiding van onze instructeur. Wil je een afspraak maken? Dat is eenvoudig neem Contact met ons op.


Albacare is een duikvereniging waar het samen duiken centraal staat. Ons motto is voor duikers door duikers. Bij ons kun je leren duiken in een rustig tempo en tevens deelnemen aan de diverse trainingen en activiteiten die we organiseren.

De doelstelling binnen onze duikvereniging is om de duiksport voor iedereen toegankelijk te maken en te houden. Onze jaarlijkse kosten worden daarbij hoofdelijk omgeslagen. Dit betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Onze jaarlijkse kosten dekken we middels contributie, donaties en eventuele duikklussen.

Je kunt op een aantal manieren lid worden van onze duikvereniging. Elk lidmaatschap heeft zo zijn voordelen. Welke dat zijn kun je hieronder terugvinden.

We hebben binnen duikvereniging Albacare Zutphen de volgende mogelijkheden:

  1. Lidmaatschap:

        € 197,50 per jaar - Senior lidmaatschap
        € 172,50 per jaar - Junior lidmaatschap
        € 155,00 per jaar - Lidmaatschap excl. NOB
        € 20,00 per jaar - Donateurschap